۷ شبکه اجتماعی ایرانی برای لینک سازی رایگان

10

شبکه های اجتماعی جزء جدایی ناپذیر زندگی افراد به حساب می آیند. پس از معرفی شبکه های اجتماعی محبوب خارجی بسیاری از مجموعه های داخلی برای رقابت با این شبکه ها سرویس های مختلفی را ارائه دادند. در این نوشتار به بررسی شبکه های اجتماعی ایرانی محبوب می پردازیم.

معرفی شبکه های اجتماعی ایرانی

معرفی فیسبوک در سال ۲۰۰۴ را می توان یکی از مهمترین اتفاقات دنیا دانست. یک شبکه اجتماعی که امروزه حدود ۲ میلیارد نفر کاربر داشته و همچنان در حال گسترش است.با مسدود شدن دسترسی به فیسبوک شبکه های اجتماعی ایرانی درصدد پرکردن جای آن برآمدند که در این نوشتار به مقایسه شبکه های اجتماعی ایرانی می پردازیم.

لینک سازی در سایت تبیان
تبیان یکی از شبکه های اجتماعی بزرگ ایرانی

تبیان، شناخته شده ترین بین شبکه های اجتماعی ایرانی

تبیان ( net.tebyan.net) را می توان یکی از قدیمی ترین وب سایت های ایرانی دانست که در سال ۱۳۸۱ تاسیس شد. این مجموعه در طول زمان خدمات جانبی زیادی را در کنار وب سایت خود ارائه داد. یکی از این خدمات شبکه اجتماعی تبیان است که حدود ۸ سال قدمت داشته و بروزرسانی های مختلفی برای آن ارائه شده است.

۱۰
افزونه Arqam – شمارنده شبکه های اجتماعی در وردپرس

افزونه Arqam – شمارنده شبکه های اجتماعی در وردپرس بروزرسانی شده

تاریخ بروزرسانی : ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۰ نسخه افزونه : ۲.۶.۳ ...

تبیان که با شعار اینترنت پاک شبکه اجتماعی خود را اداره می کند امکان به اشتراک گذاری انواع متن و محتوا را برای کاربر فراهم کرده که البته تمامی مطالب می بایست در چارچوب قوانین کشور باشند. نسخه اندروید این برنامه در میان سایر شبکه های اجتماعی ایرانی از محبوبیت مناسبی برخوردار بوده هرچند که راه درازی را برای همه گیر شدن در پیش دارد.

این شبکه اجتماعی از رتبه الکسا زیر ۳۰۰ ایران برخوردار است و یکی از بهترین سایت ها برای لینک سازی یا برندسازی سایت شما است.

شبکه اجتماعی فیس نما
فیس نما یکی از شبکه های اجتماعی محبوب ایرانی

فیس نما، فیسبوک شبکه های اجتماعی ایرانی

این شبکه اجتماعی که خود را نسخه متن باز فیسبوک معرفی می کند از سال ۹۶ شروع به فعالیت نمود. فیس نما (facenama.com) از ابتدای فعالیت مورد توجه کاربران بسیاری قرار گرفت و در برهه ای از زمان تعداد کاربران آن به ۲ میلیون نفر رسید. برگ برنده فیس نما را می توان رابط کاربری آن دانست. هر کاربر به محض ثبت نام به راحتی در این شبکه اجتماعی شروع به فعالیت می کرد و نبود پیچیدگی های مرسوم لذت بخش بود.

چندی قبل خبری بر روی صفحه اول خبرگزاری های کشور درج شد مبنی بر اینکه فیس نما مورد هجوم هکرها قرار گرفته و همین موضوع لطمه زیادی به اعتبار این مجموعه وارد کرد. امروز فیس نما به عنوان یکی از اصلی ترین منابع کسب درآمد از تبلیغات شناخته می شود که همین موضوع سبب ادامه دار بودن محبوبیت آن شده است. اپلیکیشن اندروید فیس نما دارای رابط کاربری مناسبی است هرچند که همانند بسیاری از شبکه های اجتماعی ایرانی جای خالی نسخه IOS احساس می شود.

فیس نما دارای رتبه الکسا زیر ۳۰۰ ایرانی است که شما می توانید برای برند سازی و حتی لینک سازی از این سایت استفاده کنید.

شبکه اجتماعی بلوک 13
بلوک ۱۳ یکی از شبکه های اجتماعی رو به رشد ایرانی است

شبکه اجتماعی بلوک ۱۳

این شبکه اجتماعی بر روی بستر وب سایت شکل گرفته و نرم افزاری برای پلتفرم موبایل ندارد. در هنگام ورود با سایت به یک شمارشگر تعداد کاربران مواجه خواهید شد که در هنگام تالیف این مقاله در آستانه ۵۰۰ هزارتایی شدن است. رابط کاربری وب سایت بسیار ساده بوده و امکانات رایج در سایر شبکه های اجتماعی را به شما ارائه می دهد.

بلوک ۱۳ (boloke13.com) علاوه بر تبلیغات از بخش های دیگری نیز به کسب درآمد می پردازد. ساخت اکانت و شروع به فعالیت به تنهایی برای شما هزینه ای دربر نخواهد داشت اما برای استفاده از برخی سرویس ها مثل مشاهده زمان آخرین بازدید پروفایل و یا تغییر نام کاربری می بایست مبالغی را پرداخت کنید که البته این مورد در برخی شبکه های اجتماعی ایرانی نیز رایج است.

این شبکه اجتماعی از رتبه الکسا خوبی برخوردار نیست ولی با داشتن چند صد هزار کاربر بستر خوبی برای معرفی برند یا سایت شماست.

آموزش ساخت اکانت اینستاگرام برای ورود به دنیای جذاب تصاویر

آموزش ساخت اکانت اینستاگرام  : شبکه های اجتماعی نقش مهمی در ایجاد و تغییر تفکر، رواج فرهنگ و یا نشر اخبار دارند. ...
شبکه اجتماعی پروفایل
تصویر حساب کاربری لرن دی ال در شبکه اجتماعی پروفایل

شبکه اجتماعی پروفایل

این شبکه اجتماعی در سال ۹۵ فعالیت خود را آغاز نمود. فعالیت پروفایل در ابتدا محدود به تولید کارت ویزیت آنلاین بود اما در ادامه خط مشی تبدیل شدن به یک شبکه اجتماعی را در پیش گرفت.

تفاوت اصلی پروفایل با سایر شبکه های اجتماعی ایرانی در جامعه هدف آن است. در حقیقت پروفایل نسخه ایرانی لینکدین است که قصد دارد ارتباط افراد متخصص و کسب و کارها را به یکدیگر آسان نماید.

با عضویت در پروفایل (profile.ir) می توانید سوابق و توانایی های خود را بر روی حساب کاربری خود قرار داده و ضمن ارتباط و تبادل نظر با سایر متخصصین پیشنهادهای کاری جذابی دریافت کنید.

رابط کاربری پروفایل بسیار ساده طراحی شده تا همه افراد از هر تخصصی قادر به استفاده از آن باشند. نکته جالب در مورد پروفایل توجه ویژه به بازخوردهای کاربران است به طوری که عمده تغییرات صورت گرفته بر اساس نظرات کاربران شکل می گیرد.

استفاده از پروفایل تنها بر روی پلتفرم سایت امکان پذیر است و این شبکه اجتماعی نرم افزار موبایلی ندارد. قطعا با افزایش کاربران وجود نرم افزارهای موبایلی ضروری بوده هرچند که سازنده تلاش نموده جای خالی آنها را با نسخه رسپانسیو کارآمد پر کند.

زمانی که شما در این سایت ثبت نام کنید امکان افزودن لینک سایت خودتان را دارید،ضمن اینکه این شبکه اجتماعی مکانی مناسب برای برندسازی شخصی شماست.

شبکه اجتماعی ویرگول
ویرگول شبکه اجتماعی ایرانی در زمینه نویسندگی محتوا است

شبکه اجتماعی ویرگول

در گذشته کاربران برای نوشتن محتوا وبلاگ ها را انتخاب می کردند که با ورود شبکه های اجتماعی سرویس های بلاگ کمرنگ شدند. تفاوت اصلی ویرگول (virgool.io) با سایر شبکه های اجتماعی ایرانی در تلفیق امکانات بلاگ و شبکه اجتماعی است.

کاربران می توانند در ویرگول به نوشتن مطالب در زمینه های مختلف پرداخته و با سایر کاربران به تبادل نظر بپردازند. معمولا در سایر شبکه های اجتماعی متن های طولانی چندان پرطرفدار نیست اما ویرگول با دسته بندی مطالب به صورت تخصصی و نمایش آن به سایر کاربران بر اساس علاقه مندی های آنان به بازدید هرچه بهتر مطالب کمک می کند.دسته بندی دقیق مطالب در ویرگول باعث می شود افراد تنها مطالب مورد نظر خود را مشاهده کرده و زمان اضافی برای بازدید از مطالب دیگر صرف نشود.

اما یکی از برگ های برنده ویرگول در قیاس با سایر شبکه های اجتماعی ایرانی توجه ویژه کسب و کارها به این سرویس بوده که برای افزایش مخاطبان خود از سرویس های ویرگول استفاده می کنند.
ویرگول بر روی پلتفرم سایت ارائه می شود و رابط کاربری بسیار ساده ای را در اختیار کاربر قرار می دهد.

تالیف و انتشار مطالب تنها با چند کلیک ساده انجام شده تا همین موضوع به عنوان نقطه قوت اصلی این سرویس شناخته شود. نرم افزار ویرگول برای هر دو سیستم عامل اندروید و IOS موجود بوده که رابط کاربری سریع و زیبایی دارد.

چندی قبل ویرگول اعلام کرد تعداد مخاطبان این شبکه به عدد ۲۰ میلیون رسیده که قطعا یک موفقیت بزرگ برای شبکه های اجتماعی ایرانی محسوب می شود.پایداری مناسب در سیستم عامل های مختلف باعث محبوبیت بیسفون در میان شبکه های اجتماعی ایرانی شده است.

لینک سازی در ویرگول کمی دشوار است و شما باید با دقت اینکار را انجام دهید و سعی کنید در نوشته ها تنها یک لینک ریز استفاده کنید.

شبکه اجتماعی بیسفون
بیسفون یکی از شبکه های اجتماعی ایرانی بر بستر اپلیکیشن است

شبکه اجتماعی بیسفون

پس از انسداد دسترسی به تلگرام برنامه های زیادی تلاش کردند تا جای آن را پر کنند. بیسفون (bisphone.com) از سال ۹۴ در نقش یک پیام رسان معرفی شد. بیسفون برای کلیه سیستم عامل های اندروید و IOS در دسترس بوده ضمن اینکه نسخه تحت وب آن نیز قابل استفاده است.

رابط کاربری این پیام رسان تشابه زیادی به تلگرام داشته و به همین خاطر کاربر به سرعت به آن عادت می کند. به دلیل استفاده از سرورهای داخلی سرعت ارسال و دریافت محتوا در این پیام رسان بسیار مناسب است. از زمان معرفی بیسفون تاکنون گزارشی مبنی بر وجود مشکل امنیتی در نسخه های مختلف آن منتشر نشده به همین دلیل ضریب اطمینان آن بالا است.

برای ساخت کانال در این پیام رسان مراحل قانونی مشخصی باید طی شود که همین موضوع نقطه ضعف این سرویس در قیاس با سایر شبکه های اجتماعی ایرانی به حساب می آید.

بیسفون در اصل یک اپلیکیشن مشابه همه نرم افزارهای ارتباط جمعی است که شما می توانید برای ارتباط نزدیک با مخاطبان از این بستر استفاده کنید.

شبکه اجتماعی کلوب
کلوب یکی از قدیمی ترین شبکه های اجتماعی ایرانی است

کلوب، قدیمی ترین پلتفرم شبکه های اجتماعی ایرانی

کلوب (cloob.com) در سال ۸۳ به عنوان سردمدار شبکه های اجتماعی ایرانی تاسیس شد. این وب سایت از همان ابتدا با اقبال بسیار خوب کاربران روبرو شد و طرفداران بسیاری پیدا کرد. کلوب در طی زمان بروزرسانی های مختلفی را اعمال کرد به طوری که قالب ابتدایی کوچکترین تشابهی به قالب حال حاضر آن ندارد. بر طبق آمار این شبکه اجتماعی حدود ۳ میلیون نفر کاربر داشته که یک جامعه آماری مناسب برای شبکه های اجتماعی ایرانی است.

کلوب مسیر پر پیچ و خمی را پیموده و حتی در سال ۱۳۸۹ بنا به دلایلی فیلتر شد اما پس از ۱ سال این محدودیت برداشته شد. وجود مشکلات فراوان سبب شد تا مجموعه تصمیم به جمع آوری سرویس های خود بگیرد اما با درخواست کاربران کلوب به فعالیت خود ادامه داد.

وب سایت کلوب دارای رابط کاربری مناسبی بوده و در بروزرسانی های متعدد امکانات زیادی به آن اضافه شده است. در بخش نرم افزار موبایل تنها نسخه اندروید فعال بوده که از سرعت و پایداری خوبی برخوردار بوده اما جای خالی نسخه IOS به شدت احساس می شود.

علیرغم وجود شبکه های اجتماعی مختلف کلوب همچنان پرطرفدار بوده و کاربرانی با سابقه عضویت بیش از ۱۰ سال در آن به فعالیت می پردازند که همین موضوع نقطه عطفی برای شبکه های اجتماعی ایرانی به حساب می آید.

کلوب یکی از قدیمی ترین و اولین شبکه اجتماعی است که برای لینک سازی یا برندسازی به فکر همه سئو کارها می رسد.

اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

۲ دیدگاه
نمایش همه مفید ترین بالاترین امتیاز کمترین امتیاز یک دیدگاه ارسال کنید
  1. مقاله مفید و کاربردی بود
    ممنون از شما.

دیدگاه شما

14000+

کاربران فعال سایت

730+

محصولات فارسی سایت

18000+

تیکت های مشتریان

6

سال فعالیت حرفه ای

لرن دی ال
Logo