مقایسه بین سیستم مدیریت محتوا وردپرس و جوملا

8

مقایسه وردپرس و جوملا : سیستم مدیریت محتوا که به CMS هم مشهور است این روزها به یک تصمیم و چالش مهم برای اشخاصی که مایل به طراحی سایت و راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی هستند، مبدل شده و بین دو راهی قرار گرفته اند که از بین وردپرس یا جوملا کدام یک بهتر است و کدام یک می تواند جوابگوی کار آنها باشد.

مقایسه بین وردپرس و جوملا

انتخاب کردن هر کدام از این سیستم های مدیریت محتوا به نوعی مزیت ها و معایب خاص خودش را دارد و قبل از اینکه اقدام به طراحی سایت کنید باید با این مزیت ها و معایب آشنایی کامل داشته باشید و آنها را مورد بررسی قرار دهید تا مبادا با یک اشتباه و انتخاب نادرست در اثنای راه به مشکل برخورد کنید.

قبل از اینکه به مقایسه بین وردپرس و جوملا بپردازیم باید این را بدانید که کار کردن با هر دو سیستم مدیریت محتوا خیلی راحت و روان است و از همه مهمتر اینکه قابلیت سفارشی کردن سایت هم به سادگی امکان پذیر خواهد بود و در صورت هرگونه مشکلی امکان پشتیبانی برای هر دو سیستم وجود دارد و به همین دلیل است که خیلی از افراد به واسطه همین موارد از این نوع سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت استفاده می کنند.

اما اگر در انتخاب بین وردپرس و جوملا سردرگم هستید و بین دو راهی قرار گرفته اید ما قصد داریم در این مقاله به طور اجمالی مقایسه بین این دو را بیان کنیم و در پایان تصمیم با شماست که کدام یک را انتخاب نمایید.

مقایسه بین وردپرس و جوملا

سئو و بهینه سازی سیستم مدیریت محتوا برای موتورهای جستجوگر

یکی از اصلی ترین و مهمترین کارهایی که بعد از طراحی سایت چه به صورت اختصاصی و چه به صورت سیستم مدیریت محتوا باید انجام دهید این است که روی سئو و بهینه سازی سایت کار کنید تا برای موتورهای جستجوگر شناخته شده تر باشند و به طبع هر چه بیشتر روی سئو کار کنید موفقیت بیشتری نصیب شما خواهد شد اما اینکه بین جوملا و وردپرس کدام یک برتری نسبی دارد را در زیر بیان کرده ایم.

با توجه به تصویری که در زیر می بینید در سیستم مدیریت محتوا جوملا این امکان وجود دارد که بتوانید با استفاده از متا دسکریپشن (متا توضیحات) و همچنین اضافه کردن کلمات کلیدی برای محتوا و مطالب تولید شده خودتان، مطالب و مقاله های تولید شده را برای موتورهای جستجو سئو کنید تا به این واسطه بتوانید مشتری های بیشتری را به سمت سایت تان هدایت کنید.

اما در سیستم مدیریت محتوا وردپرس با استفاده از افزونه yoast seo که امکانات بیشتری به نسبت جوملا دارد این امکان برای شما فراهم می شود که بتوانید راحت تر مقاله ها و محتواهای تولید شده را برای موتورهای جستجو بهینه کنید و به طبع کار راحتی هم برای جذب مشتری در پیش دارید.

تنها کاری که باید در افزونه Yoast Seo انجام دهید این است که طوری روی سئو مطالب کار کنید که علامت های قرمز رنگی که در این افزونه وجود دارد به رنگ سبز تغییر پیدا کند و این نشان دهنده این است که مطلب ارائه شده قبل از اینکه روی سایت منتشر شود به صورت کامل برای موتورهای جستجو بهینه شده است. بنابراین وردپرس به نسبت سیستم مدیریت محتوا جوملا از نظر سئو خیلی بهتر عمل می کند و در این طور مواقع پیشنهاد ما استفاده از وردپرس برای طراحی سایت است.

مقایسه بین امنیت سیستم مدیریت محتوا جوملا و وردپرس

قطعاً بحث امنیت برای هر نوع سیستم مدیریت محتوا از جوملا گرفته تا وردپرس و یا حتی سایت هایی با طراحی اختصاصی نوشته می شود از اهمیت بالایی برخوردار است و به طبع باید بین این دو سیستم به این نتیجه برسیم که کدام یک به نسبت دیگری قوی تر عمل می کند.

مقایسه امنیت جوملا و وردپرس

باید به این نکته توجه داشته باشید که سیستم مدیریت محتوا وردپرس به نسبت جوملا از محبوبیت و درصد نصب بالاتری در نزد کاربران برخوردار است و به همین دلیل هرگاه به بحث امنیت وارد می شویم، وردپرس سهم بیشتری از حملات سایبری را به خودش اختصاص می دهد.

مورد دومی که می توان به آن اشاره کرد این است که سیستم مدیریت محتوا به خصوص وردپرس به خاطر اوپن سورس بودنش و همچنین دارا بودن تعداد خیلی زیادی افزونه این امکان را برای هکرها به وجود می آورد که دست آنها برای اقدامات خرابکارانه بازتر باشد و این می تواند امنیت این سیستم را تا حد خیلی زیاد کاهش دهد و این نشان دهنده این است که اگر مایل به استفاده سیستم مدیریت محتوا وردپرس هستید باید تمرکز بیشتری را روی افزونه های وردپرس داشته باشید.

وردپرس بهتر است یا جوملا ؟

استفاده از افزونه های متفاوت برای سفارشی کردن سایت

یکی از موارد مهم دیگری که می تواند به مقایسه بین سیستم مدیریت محتوا وردپرس و جوملا ختم شود، استفاده از افزونه های متفاوت و متنوعی است که این دو برای طراحی سایت به کاربران خود ارائه می دهند.

باید این را در نظر بگیرید که همه کاربران حرفه ای نیستند و همین باعث شده تا وردپرس از این موقعیت استفاده کند و با طراحی پوسته و افزونه های بسیاری متفاوتی این مورد را به سود خودش به اتمام برساند و یکی از دلیل های موفقیت و محبوبیت وردپرس هم همین بوده است.

وردپرس به گونه ای این افزونه ها را طراحی کرده که کاربران مبتدی هم که هیچ اطلاعی از کدنویسی و برنامه نویسی ندارند به راحتی می توانند افزونه های مورد نیازشان را نصب و راه اندازی و سایت خودشان را به هر نحوی که مایلند سفارشی سازی کنند.

توانایی کنترل و مدیریت محتوا در سیستم مدیریت محتوا وردپرس و جوملا

سرگذشت و تاریخچه وردپرس نشان دهنده این است که این سیستم از مدت ها پیش برای مدیریت کردن وبلاگ مورد استفاده قرار می گرفته و بعدها برای طراحی سایت هم از آن استفاده کرده اند و در آن سوی میدان جوملا یک مقدار متفاوت تر و پیچیده تر عمل می کند اما انعطاف پذیری خیلی بیشتری برای راه اندازی و طراحی سایت دارد.

تفاوتی که جوملا با وردپرس در این طور مواقع دارد این است که زمان یادگیری این نوع زبان برنامه نویسی یک مقدار زمان بر و طولانی تر است و به خاطر همین است که خیلی از کاربران از آن کمتر استفاده می کنند و وردپرس می تواند کاربران را قادر سازد که محتوای خود را با سهولت نسبی و بهتری مدیریت کنند.

اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

ما از شنیدن دیدگاه های شما خوشحال خواهیم شد

دیدگاه شما

14000+

کاربران فعال سایت

730+

محصولات فارسی سایت

18000+

تیکت های مشتریان

6

سال فعالیت حرفه ای

لرن دی ال
Logo