تمام نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی

4

 هک شدن وب سایت ،ایمیل و صفحات شخصی از جمله مسائلی است که ممکن است برای هر سایت و هر شخصی پیش بیاید.نکته مهم در مورد این قضیه آن است که به سرعت نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی خود را تشخیص داده و در جهت رفع آن اقدام کنیم.در ادامه شما را با این نشانه ها به طور کامل آشنا می کنیم.

فهمیدن به موقع هک شدن وب سایت امری بسیار مهم است که اگر در آن تاخیر کنید یا بی توجهی نشان دهید،باعث بروز مشکلات بزرگتری در سایت شما می شود.در این بخش شما را با نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی آشنا می کنیم.

  • محصول
  • مشخصات محصول
  • ویدئو پیشنمایش
وردپرس بر پایه زبان قدرتمند PHP نوشته و توسعه داده شده است و از امنیت پایه ای برخوردار است،اما نیاز به تکنیک و پیاده سازی سیستم های امنیتی دیگری هم ...
افزودن به علاقمندی هاافزودن به لیست علاقمندیRemoved from wishlist ۱۱
مدرس دوره

مهندس اسماعیل فدائی

زبان دوره

فارسی

فایل پروژه

ندارد

زمان دوره

دو ساعت

تعداد ویدیوها

۱۲ ویدئو

نوع آموزش

آموزش ویدئویی با کیفیت HD

حجم دوره

۴۰۲ مگابایت

ناشر

لرن دی ال

چرا هکرها وب سایت های وردپرس را دوست دارند؟

همانطور که می دانیم،هکرها همیشه به دنبال آیتم های محبوب در اینترنت هستند. وردپرس نیز بدون شک محبوب ترین پلت فرم CMS است و تاکنون بیش از ۶۰ میلیون وب سایت از آن استفاده کرده اند. از این رو، کاملا طبیعی است که هکرها وب سایت های وردپرس را هدف خود قرار می دهند به طوریکه آمار نشان می دهد که هر دقیقه بیش از ۹۰۷۹۸ وب سایت وردپرس در سراسر دنیا توسط هکرها هک می شوند.

چه نوع وب سایت هایی مورد حمله قرار می گیرند؟

هکرها می توانند هر صفحه شخصی،ایمیل و وب سایتی را مورد حمله قرار دهند.هکرها همیشه دنبال مشکلات امنیتی مشترکی هستند که صاحبان وب سایت ها با انجام آن ،باعث آسیب پذیری وب سایت خود می شوند.بنابراین قبل از هر چیزی لازم است اقدامات امنیتی لازم را در مقابله با هک شدن سایت تقویت کنید.با این حال اگر با وجود تدابیر امنیتی سایت شما نیز هک شد با بررسی نشانه های زیر، می توانید آن را به سرعت تشخیص دهید.

نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی

۱.دریافت پیام “این سایت ممکن است هک شده باشد

اگر بعد از جست و جو ،درست پایین لینک وب سایت شما جمله این سایت ممکن است هک شده باشد،ظاهر شود وب سایت شما هک شده است.با دیدن این پیغام سریعا وارد عمل شوید زیرا کاربران با دیدن این عبارت وارد سایت شما نمی شوند و رتبه سایت شما به شدت کاهش می یابد.

۲.ارسال ایمیل های اسپم از وب سایت شما:

یکی دیگر از نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی،ارسال ایمیل های اسپم از وب سایت شما به دیگران است. باید به یاد داشته باشید که سرورهای ایمیل دارای اقدامات امنیتی هستند که وب سایت هایی را که ایمیل های اسپم ارسال می کنند شناسایی کرده و آنها را به لیست سیاه اضافه می کند. بنابراین، اگر از طرف وب سایت شما ایمیل های اسپم ارسال شد،قبل از کاهش رتبه سایتتان، به سرعت برای رفع هک آن اقدام کنید.

۳.کاهش سرعت و یا افزایش ناگهانی ترافیک:

از آن جا که هکرها احتمالا از سرور وب سایت شما برای انجام فعالیت های مخرب استفاده می کنند،یکی دیگر از نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی کاهش سرعت و افزایش ناگهانی ترافیک سایت است.

انتقال بازدید کنندگان از سایت شما به وب سایت دیگر:

هکرها برای تغییر رتبه بندی و افزایش رتبه سایت های مورد نظرشان،وب سایت های دیگر را مورد حمله قرار داده و بازدید کنندگان سایت شما به طور ناگهانی به سایت های دیگر منتقل می شوند.این عمل باعث کاهش شدید ترافیک سایت خواهد شد.

۵.آنتی ویروس وب سایت شما را ناامن تشخیص دهد:

ابزارهای آنتی ویروس برای حفاظت از کاربران از وب سایت هایی که هک شده اند،مورد استفاده قرار می گیرند.بنابراین یکی از نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی تشخیص نا امن بودن سایت شما از طرف آنتی ویروس برای کاربران است.

۶. مشاهده پلاگین ها یا تم هایی که نصب نکرده اید:

اگر حین بازدید از سایت خود متوجه پلاگین ها و یا تم هایی شدید که آن را نصب نکرده اید،بهتر است چک کنید که وب سایتتان هک شده یا خیر؟ هکرها، به منظور ایجاد پشتوانه در یک وب سایت که هک کرده اند، گاهی اوقات پلاگین های جدیدی بر روی آن نصب می کنند. این امر به آنها کمک می کند تا بعدا دسترسی به وب سایت با وجود تدابیر امنیتی نیز آسان شود.

۷. اضافه شدن وب سایت شما به لیست سیاه در موتور جست و جو:

موتورهای جست و جو همواره وب سایت هایی که مشکلات خاصی دارند را تشخیص داده و به لیست سیاه اضافه می کند.بنابراین یکی دیگر از نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی اضافه شدن آن به لیست سیاه موتور جست و جو است.

۸. پیدا کردن اکانت ادمین جدیدی که شما آن را نساخته اید:

در میان نقش های وردپرس که در وب سایت به افراد اختصاص داده می شود، مدیر، دسترسی به تمام زمینه های وب سایت را دارد. دیگران (ویرایشگر، نویسنده، مشارکت کننده، ویرایشگر SEO و غیره) ممکن است تنها دسترسی محدودی داشته باشند. بنابراین، هکرهایی که وب سایتی را هک می کنند، بی سر و صدا پروفایل جدیدی برای مدیر ایجاد می کنند تا بعدا بتوانند وب سایت را به شکل دلخواه خود مدیریت کنند. بنابراین اگر یک حساب کاربری جدیدی پیدا کردید که شما آن را ایجاد نکرده اید،احتمالا وب سایت شما نیز توسط هکر،هک شده است.

۹. ظاهر شدن وب سایت شما در جست و جوی داروهای غیرقانونی:

یکی دیگر از نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی،ظاهر شدن سایت شما در جست و جوی داروهای غیر قانونی است. وب سایت شما ممکن است هیچ ارتباطی با این داروها نداشته باشد، اما کاربران در جستجوی این داروها توضیحات ذکر شده در ذیل این داروها را در سایت شما پیدا خواهند کرد. این موضوع تا حد زیادی بر ترافیک تاثیر می گذارد،اما قبل از آنکه توسط قانون جریمه شوید بهتر است اقدامات لازم را برای رفع هک سایت خود انجام دهید.

۱۰. اضافه شدن مطالب جدیدی و یا حذف مطالب قدیمی:

یکی دیگر از نشانه های هک شدن وب سایت ورد پرسی،اضافه شدن مطالب جدیدی به وب سایت شماست که مدیر یا نویسندگان سایت آن را اضافه نکرده اند.هم چنین اگر مطلب خاصی در وب سایت شما خود به خود حذف شد نیز می تواند نشانه هک شدن وب سایت شما باشد.

۱۱. تبلیغات غیرقانونی در وب سایت شما:

ممکن است مدت ها در سایت شما موضوعی غیر قانونی تبلیغ شود و شما متوجه آن نشوید. زیرا هکرها از تکنیک های مختلفی برای مخفی کردن تبلیغات خود استفاده می کنند،مانند متن سفید در پس زمینه سفید یا متن خاکستری در پس زمینه خاکستری و..بنابراین هر چند وقت یکبار نام وب سایت خود را در موتور جستجوی Google وارد کنید و تمام مواردی را که در وب سایت شما نمایش داده می شود را ببینید.

۱۲. عدم توانایی دریافت و ارسال ایمیل:

از دیگر نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی این است که شما برای مدتی خاص توانایی دریافت و ارسال ایمیل از وردپرس خود را ندارید.

۱۳. عدم توانایی ورود به سایت:

هکر ها گاهی اوقات حساب کاربری ادمین را تغییر داده و یا به طور کامل حذف می کنند.بنابراین یکی دیگر از نشانه های هک شدن وب سایت وردپرسی شما عدم توانایی ورود به سایت است.

نکات کلیدی برای کاهش احتمال هک شدن وب سایت:

با رعایت نکات ساده زیر احتمال هک شدن سایت خود را تا حد زیادی کاهش می دهید:

  • به طور منظم از وب سایت وردپرسی خود پشتیبان تهیه کنید.
  • برای رمزگذاری داده ها از SSL استفاده کنید.
  • کلمه عبور قوی تری برای پنل مدیریت وردپرس خود تنظیم کنید.
  • فایلهای خود را به طور مداوم نظارت کنید.
  • نشانی اینترنتی خود را تغییر دهید.
اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

ما از شنیدن دیدگاه های شما خوشحال خواهیم شد

دیدگاه شما

14000+

کاربران فعال سایت

730+

محصولات فارسی سایت

18000+

تیکت های مشتریان

6

سال فعالیت حرفه ای

لرن دی ال
Logo