ریدایرکت ۳۰۱ و روش پیاده سازی آن در وردپرس

10

ریدایرکت ۳۰۱ در واقع همان تغییر آدرس صفحات یعنی تغییر یک URL به URL جدید می باشد. بارها برای همه افراد پیش آمده است که آدرس سایتی را جستجو کرده اند اما به ناگهان آدرس سایت تغییر کرده و یک آدرس دیگر باز می شود. این در واقع همان استفاده از تکنیک ریدایرکت ۳۰۱ برای انتقال صفحات می باشد.

ریدایرکت 301 چیست

ریدایرکت ۳۰۱ و روش پیاده سازی آن در وردپرس

ریدایرکت ۳۰۱

ریدایرکت ۳۰۱ در واقع همان تغییر آدرس صفحات یعنی تغییر یک URL به URL جدید می باشد.

در صورتی که آدرس سایتی تغییر کرده باشد و صفحه قبلی آن انتقال نداده شده باشد کاربران در هنگام ورود به آن آدرس با یک صفحه خالی یا ارور های مختلف رو به رو می شوند. اما اگر آدرس قبلی با تغییرات و استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ به آدرس جدید انتقال داده شده باشد به راحتی با وارد نمودن آدرس قبلی می توان به آدرس جدید نیز رسید.

ریدایرکت ۳۰۱ برای موارد مختلفی انجام می شود. یکی از این موارد تغییر آدرس از http به www می باشد. از نظر گوگل یک سایت با دو مشخصه ی بالا کاملا با هم فرق داشته و از طریق موتور های جستجوگر گوگل نتایج متفاوتی برای سرچ آن ها پیدا می شود.

بنابراین برای اینکه این دو آدرس در موتورهای جستجوگر گوگل یکی شناخته شده و سایت دچار جریمه گوگل نشود باید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده نمود.

بارها برای همه افراد پیش آمده است که آدرس سایتی را جستجو کرده اند اما به ناگهان آدرس سایت تغییر کرده و یک آدرس دیگر باز می شود. این در واقع همان استفاده از تکنیک ریدایرکت ۳۰۱ برای انتقال صفحات می باشد.

در هنگام تغییر آدرس سایت برخی از افراد با قرار دادن لینک سایت و صفحه جدید در صفحه ی قدیمی بر این باورند که آدرس سایت در موتور های جستجوگر تغییر یافته است. در صورتی که برای اینکار باید حتما از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده شود تا علاوه بر موتورهای جستجوگر گوگل کاربران نیز ریدایرکت شدن صفحه مورد نظر را متوجه شوند.
سوال اساسی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا با انتقال صفحات تمامی امتیازات آن ها نیز منتقل می شود یا خیر؟

پاسخ این سوال قطعاً بله می باشد. در واقع ریدایرکت ۳۰۱ برای حفظ رتبه سایت در میان موتور های جستجوگر گوگل می باشد. بنابراین اگر آدرس سایتی با این تکنیک تغییر کرد یا به آدرس جدید منتقل شد می توانیم از تمامی امتیازات آدرس قبلی نیز بهره مند شویم.

۱۰ تا از بهترین افزونه های تغییر مسیر وردپرس – تغییر مسیر ۳۰۱ و ۳۰۲

پیوندهای خراب یکی از بدترین کابوس های یک مدیر وب است. اگر زود رفع نشود ، آنها می توانند اعتبار وب سایت شما را به خطر ...

دلایل اصلی استفاده از ریدایرکت

در بالا و برای توضیح ریدایرکت ۳۰۱ تقریباً دلایل آن عنوان شد. اما ریدایرکت ممکن است برای موارد دیگری نیز استفاده شود.

یکی از این موارد برند سازی دوباره برخی از شرکت ها با تغییر آدرس و استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ می باشد. در بعضی از موارد پیش آمده است که اطلاعات سایت برخی از شرکت ها برای مخاطبان مناسب نبوده و ممکن است بعد از مدتی از کاربران آن کاسته شود. در این صورت معمولاً سایت ها تصمیم می گیرند تا با تغییر آدرس بتوانند محبوبیت برند خود را دوباره احیا کنند.

از طریق ریدایرکت ۳۰۱ اطلاعات صفحات قبلی به صفحات جدید منتقل شده و مشتری هنگام دیدن آدرس جدید و سایت جدید می تواند دوباره به آن شرکت اعتماد کند.

یکی دیگر از زمان هایی که می توانیم از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده نماییم مربوط به شرکت هایی است که سهام و یا آدرس برخی دیگر از شرکت ها و سایت ها را خریداری نموده اند. در این صورت برای تجمیع آدرس سایت های دیگر می توان از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده نمود و تمامی مشتریان سایت های دیگر را نیز به یک سایت هدایت نمود.

دلایل اصلی استفاده از ریدایرکت

تفاوت بین ریدایرکت ۳۰۱ و بقیه ریدایرکت ها

ریدایرکت ۳۰۱ انتقال دائمی آدرس سایت می باشد. بنابراین از تمامی ریدایرکت های دیگر مانند ریدایرکت ۳۰۲ که باعث انتقال موقت آدرس سایت می شوند برای سئو سایت اهمیت بیشتری دارد.

همانطور که گفته شد در صورت استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ تمامی ترافیک سایت به آدرس جدید منتقل می شود و می تواند باعث حفظ رتبه بندی در موتور های جستجوگر گوگل شود. اما در صورتی که از موارد موقت استفاده نمود ممکن است از نظر سئو سایت مشکلات زیادی به وجود بیاید که برای اصلاح آن ها حتما نیاز به بازسازی لینک ها باشد.

چرا ریدایرکت ۳۰۱ برای سایت ها مهم است؟

انتقال صفحات با توجه به بروز مشکلاتی که ممکن است از نظر بهینه شدن و سئو سایت به وجود بیاید باید با دقت خاصی انجام شود.

چرا ریدایرکت 301 برای سایت ها مهم است؟

اگر در هنگام ایجاد صفحه ی جدید از ریدایرکت ۳۰۱ و انتقال آدرس صفحه قدیمی به آن استفاده نکنیم گوگل مطالب صفحه جدید ما را در زمره مطالب کپی قرار داده و سایت و صفحه مورد نظر را با جریمه های شدیدی رو به رو می کند. بنابراین ریدایرکت ۳۰۱ از نظر حفظ رتبه بندی صفحات جدید بسیار مهم می باشد.

برخی از افراد تفاوتی بین دو آدرس http و www قائل نمی شوند و همین امر باعث می شود تا در هنگام تغییر آدرس خود از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده نکنند. در این صورت گوگل این دو آدرس را کاملاً مجزا از هم دانسته و علاوه بر عدم انتقال ترافیک صفحات به یکدیگر، مطالب آن ها را از نظر رعایت اصول سئو قابل قبول ندانسته و رتبه سایت در میان موتور های جستجوگر کاملاً کاهش می یابد.

۰
آموزش ریدایرکت HTTP به HTTPS در وردپرس
Deal
برای نحوه ی ریدایرکت HTTP به HTTPS در وردپرس روش های مختلفی موجود است که با استفاده از آن ها و ریدایرکت http به https در ورد پرس می توان از یک پروتکل امن بهره مند شد. که امکان هک شدن در این روش ها …

روش های پیاده سازی ریدایرکت ۳۰۱ در وردپرس

برای پیاده سازی ریدایرکت ۳۰۱ در وردپرس می توان از یکی از روش های زیر استفاده نمود.

در روش اول می توان از کدهای PHP استفاده نمود. این روش معمولا می تواند از دو طریق در وردپرس صورت بگیرد. تغییر هدرها در وردپرس و استفاده از تابع wp_redirect از جمله پیاده سازی ریدایرکت ۳۰۱ در وردپرس با استفاده از PHP می باشند.

به عنوان مثال از طریق زیر می توانیم از wp_redirect برای ریدایرکت سایت مورد نظر استفاده نماییم.

wp_redirect( "http://www. varzeshbest.com/a-new-destination", 301 );

در روش دوم می توانیم ریدایرکت ۳۰۱ را به فایل htaccess. سرور اضافه نماییم.

از نظر کاربران این روش به دلیل اینکه هر زمان نیاز است تا به سرور دسترسی داشته و برای هر ریدایرکت فایل htaccess. را ویرایش نمود، روش مناسب و کارایی نمی باشد.

در صورت که از سرور های آپاچی استفاده می شود می توان به راحتی از این روش برای پیاده سازی ریدایرکت ۳۰۱ استفاده نمود اما برای سرور های Nginx این روش پاسخگو نبوده و باید از روش های دیگری استفاده نمود.

در روش سوم نیز می توان از افزونه Yoast SEO استفاده نمود. با استفاده از این افزونه می توان به راحتی و به طور اتوماتیک ریدایرکت ۳۰۱ را در وردپرس پیاده سازی نمود. از مزیت های استفاده از این روش می توان به توانایی ویرایش ریدایرکت ها در آینده و همچنین جلوگیری از ایجاد شدن حلقه های بی پایان ریدایرکت اشاره نمود.

اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

ما از شنیدن دیدگاه های شما خوشحال خواهیم شد

دیدگاه شما

14000+

کاربران فعال سایت

730+

محصولات فارسی سایت

18000+

تیکت های مشتریان

6

سال فعالیت حرفه ای

لرن دی ال
Logo