آموزش ثبت سایت در Google Search Console – نسخه جدید

11

Google Search Console یک ابزار رایگان و کاربردی برای بررسی رفتار وب سایت در موتورجستجو گوگل است،شما می توانید به صورت رایگان از این ابزار استفاده کنید و با بررسی هایی که برای شما انجام می دهد می توانید ربته ی خوبی در موتورهای جستجو داشته باشید.هر چند سرچ کنسول یکی از سرویس های رایگان شرکت گوگل است.اما استفاده از این سرویس برای بهبود وب سایت روی همه موتورهای جستجو دنیا به دلیل قدرت گوگل تاثیر گذار است.

سرچ کنسول گوگل

چندروزی است که از انتشارکامل نسخه جدید این سرویس می گذرد و شاید کارکردن با آن برای شما کمی سخت باشد.هرچند ما در لرن دی ال هم نسخه ی جدید و هم نسخه قدیمی سرچ کنسول را به صورت کامل آموزش داده ایم و شما به صورت تصویری می توانید با استفاده از این دوره شروع به یادگیری کنید.اما تصمیم گرفتیم به صورت مقالات آموزشی هم به بررسی این ابزار بپردازیم که در اولین مقاله آموزش قصد داریم نحوه ثبت سایت در نسخه جدید سرچ کنسول را به شما آموزش دهیم.

آموزش ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول از روش Domain

نسخه جدید Google Search Console با تغییرات زیادی روبرو بوده است،که ما در سایت لرن دی ال به صورت مفصل در مورد این ...

برای استفاده از این ابزار همانند دیگر سرویس های گوگل شما نیاز به یک حساب کاربری در سایت Gmail دارید.که اولی توصیه می کنیم برای سایت خودتان به صورت جداگانه یک ایمیل در جیمیل ایجاد کنید و سپس از طریق لینک زیر می توانید شروع به ثبت وب سایت خود کنید،که در ادامه روش ثبت را به شما آموزش می دهیم.

https://search.google.com/search-console

ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول

اولی گام برای ثبت وب سایت همانطور که در تصویر مشاهده می کنید،وارد کردن آدرس وب سایت خودتان است،که در پس زمینه بخش Site URL گوگل یک نمونه از واردکردن لینک وب سایت را برای ما آورده که شما باید لینک وب سایت خودتان را با https در صورت داشتن این پروتکل و www ثبت کنید.پس از اینکه آدرس وب سایت خودتان را وارد کردید روی گزینه ADD PROPERTY کلیک کنید.

ثبت وب سایت در سرچ کنسول

نکته : در نسخه جدید سرچ کنسول شما باید سایت خودتان یا با www یا بدون www ثبت کنید،انتخاب این موضوع به دلخواه خود شما است که می خواهید سایتتان در گوگل به صورت www.learndl.ir ثبت و ایندکس شود یا اینکه به صورت learndl.ir که توصیه ما ثبت وب سایت بدون www است.

Finish Verification : ممکن است با این گزینه هم در صفحه ثبت وب سایت مواجه شوید که این گزینه زمانی برای شما نمایش داده می شود که قبلا وب سایت هایی را از طریق این ایمیل یا در مرورگر خود توسط ایمیل های دیگر ثبت کرده باشید.که نیاز به تایید هویت داشته باشند.

تایید هویت وب سایت در سرچ کنسول (Verify Ownership)

برای تایید هویت وب سایت شما از چند روش می توانید استفاده کنید که اولین روش استفاده از فایل HTML است که طبق تصویر زیر شما می توانید این فایل را دانلود کنید و در روت اصلی هاست خود یعنی پوشه Public_html آپلود کنید و سپس روی گزینه VERIFY کلیک کنید.که این روش را به شما پیشنهاد می کنیم.

Verify کردن سایت در سرچ کنسول گوگل

  • روش دوم استفاده از HTML tag است که شما باید این تگ را در بین کدهای html سایت خود در تگ head قرار دهید که اگر شما هم وردپرس و افزونه Yoast استفاده می کنید می توانید با استفاده از کلیدی که در این تگ وجود دارد هم وب سایت خودتان را ثبت کنید.
  • روش سوم استفاده از Google Analytic است،که شما می توانید با استفاده از این روش گوگل آنالیتیکس را به سرچ کنسول متصل کنید که برای استفاده از این روش باید دوتا سرویس روی یک وب سایت ثبت شده باشند.
  • روش چهارم استفاده از سرویس Google Tag Manager است که در این روش شما می توانید با استفاده از تک منیجرگوگل وب سایت خودتان را ثبت کنید.
  • روش پنجم هم استفاده از روش ثبت DNS است که برای استفاده از این روش شما باید به مباحث هاستینگ مسلط باشید.هرچند با توجه به روش های فوق عملا استفاده از این روش ناکارآمد است و شما می توانید با استفاده از فایل HTML هرنوع وب سایت با کدنویسی های خاص حتی در سرچ کنسول بدون هیچ مشکلی ثبت کنید.

تعیین هویت سایت در سرچ کنسول گوگل

اگر ثبت و تایید هویت وب سایت شما با موفقیت انجام شود شما با صفحه زیر مواجه خواهید شد که گوگل به شما ثبت وب سایت با توجه به روشی که انتخاب کرده اید را نشان می دهد.در مرحله آخر برای ورود به پنل مدیریت سرچ کنسول خود شما باید روی گزینه GO TO PROPERTY کلیک کنید.

سرچ کنسول گوگل

به طور کلی پنل سرچ کنسول از دو بخش عمده تشکیل شده است،بخش اول که در سمت راست صفحه قرار دارد محتوا یا آنالیز رفتار وب سایت شما در گوگل است که شما می توانید در این بخش نمودارهای خود را مشاهده کنید و در سمت چپ صفحه که یک ستون از ابزارهای موجود در این سرویس است که با کلیک روی هریک از این ابزارها شما می توانید از آمار آنها استفاده کنید.

اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

۴ دیدگاه
نمایش همه مفید ترین بالاترین امتیاز کمترین امتیاز یک دیدگاه ارسال کنید
  1. ممنون از آموزش عالیتون

    برای ساب دامین که دارای محتوای ارزشمند هم هست باید بصورت جداگانه در سرچ کنسول گوگل ثبت کنیم؟

    • سلام و عرض ادب
      تشکر از لطف و عنایت شما
      بله فرق نمیکنه،دامین به صورت جدا و ساب دامین هم به صورت جدا باید توی سرچ کنسول ثبت کنید.
      باتشکر

  2. ممنونم چطور ارور Crawl anomaly رو برطرف کنم؟ تو کنسول جدید گوگل این ارور رو گرفتم لطفا راهنماییم کنید

    • سلام و عرض ادب

      معمولا بروز خطا Crawl anomaly بخاطر ارور هایی هست که ممکن در صفحه یا صفحات وب سایت شما وجود داشته باشه، که شامل ارور هایی از کد های ۴۰۰ یا ۵۰۰ باشه که میتونه ارور ۴۰۴ باشه که این کد ارور برای صفحاتی از وب سایت است که حذف شده اند یا اینکه ارور ۵۰۰ داشته باشه یا ارور ۵۰۱ که میتونه ارور سرور باشه ،به هر حال این خطا که در گوگل وبمستر بوجود آمده برای صفحه یا صفحاتی از وب سایت شما است که این مشکل رو دارند و گوگل وبمستر این خطارو نشون میده .. باید اون صفحات رو بررسی کنید وببینید چه کد هایی ارور دارند و برطرف کنید .رفع ارور ها در خود سایت باید صورت بگیرد و زمانی که رو برطرف کردید می تونید در گوگل وبمستر نسخه جدید، گزینه FIX رو بزنید که گوگل پس از بررسی اگر خطا به درستی رفع نشده باشه از طریق ایمیل به شما اعلام خواهد کرد .

      باتشکر

دیدگاه شما

14000+

کاربران فعال سایت

730+

محصولات فارسی سایت

18000+

تیکت های مشتریان

6

سال فعالیت حرفه ای

لرن دی ال
Logo