سلامت سایت وردپرس یک ویژگی منحصر به فردی می باشد که در نسخه ی جدید وردپرس قرار داداه شده و شامل بخش های مختلف بوده است . سلامت سایت وردپرس کاربر را قادر ساخته است به اسانی بتواند به بخش های مختلف وردپرس که دارای نقض های خاصی می باشد دسترسی داشته و عیب یابی کند.
معرفی سلامت سایت وردپرس
سلامت سایت وردپرس چیست ؟ موضوعی است که در این بخش از مقاله سعی داریم به طور کلی درباره ی آن اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم . در بخش های بعدی به طور کلی به کاربرد آن و البته بخش های مختلف آن اشاره خواهیم کرد و البته در بخش نهایی نیز به طور کلی به بررسی نکات ضروری در مورد این بخش اختصاص داده ایم . سلامت سایت وردپرس از ورژن ۵۰۲ به بعد به وردپرس اضافه شد و توانسته است مورد محبوبیت قرار گیرد . سلامت سایت وردپرس قادر است:
- افزونه ها و پوسته ها
- ورژن PHP
- ماژول های مورد نیاز PHP
- فعال بودن HTTPS
کاربران با استفاده از این بخش توانایی آن را خواهند داشت که عملکردهای مختلفی که در بستر وردپرس انجام می شود را کنترل کند و در صورت وجود هرگونه مشکل عیب یابی های لازم را انجام دهد . سلامت سایت وردپرس در واقع مانند یک پزشک به طور کامل وردپرس را مورد ارزیابی قرار می دهد و برای شما مشخص می کند که کدام بخش ها نیاز به بهبود است و کدام بخش ها به طور ایده آل کار خود را انجام می دهند .
حال که با اهمیت این بخش آشنا شدیم با ما همراه باشید تا در مراحل بعدی نحوه ی کار کردن آن را نیز بدانید . به محض اینکه این نرم افزار در دسترس قرار گرفت حجم بالایی این آن دانلود و نصب گردید که این امر نشان دهنده ی قابلیت و محبوبیت آن می باشد .
بخش های سلامت سایت وردپرس
به طور کلی سلامت سایت وردپرس از دو بخش تشکیل شده است که هر کدام از بخش های یاد شده امکانات و وظایف جداگانه ای دارد .
بخش های تشکیل دهنده ی سلامت سایت وردپرس:
- بخش وضعیت : بخش وضعیت در واقع اصلی ترین بخش سلامت سایت وردپرس است که وظیفه ی آن را دارد به طور کامل بخش های مختلف وردپرس را اسکن کرده و تشخیص دهد کدام یک از بخش ها نیازمند بهبود بوده و کدام یک از بخش ها در آزمون های به کار رفته قابل قبول قرار گرفته اند .
- بخش اطلاعات : بخش اطلاعات به طور کامل به کاربر نتایج به دست آمده از بخش وضعیت را منتقل می دهد .
صفحه ی سلامت سایت وردپرس :
در صفحه ی سلامت سایت وردپرس نتایج به دست آمده در فایل های جداگانه ای در اختیار کاربر قرار می گیرد
بخش وردپرس : اطلاعات کلی وردپرس را نمایش میدهد که شامل نگارش، زبان سایت، زبان کاربر، نشانه اینترنتی خانه، نشانی اینترنتی سایت، ساختار پیوند یکتا است در این بخش می توان به این نکته پی برد که آیا این سایت از HTTPS استفاده میکندیا نه ؟، آیا هر فردی می تواند در سایت نامنویسی کند؟،، آیا این یک چند سایتی است؟، تعداد کاربر و ارتباط با WordPress.org نیز از این بخش ارزیابی می شود.
اندازه ها و پوشه ها : در سلامت سایت وردپرس ، اطلاعات کامل در مورد حجم وردپرس و مکانهای بار گذاری پوشه های وردپرس در این بخش است و شامل مکان پوشه وردپرس، اندازه پوشه وردپرس، مکان پوشه بارگذاریها، اندازه پوشه بارگذاریها، مکان پوشه پوستهها، اندازه پوشه پوستهها، مکان پوشه افزونهها، اندازه پوشه افزونهها، اندازه پایگاهداده و جمع اندازه نصب میشود
پوسته فعال : پوسته فعال در واقع اطلاعاتی در مورد پوسته فعال وردپرس را نمایش میدهد که شامل نام، نگارش، نویسنده، سایت نویسنده و البته پوسته مادرو همچنین ویژگیهای پوسته و مکان پوشه پوستهها است
اداره رسانه: اطلاعات کامل در بخش های مختلف از جمله اطلاعات GD و Imagick ، شامل ویرایشگر فعال، شماره نگارش ImageMagick، رشته نگارش ImageMagick، نگارش GD و نگارش Ghostscript بررسی میشود.
سرور: اطلاعات کامل در مورد مشخصات سرور شما را نمایش میدهد. گزینههای نشان دادهشده زیر مربوط به نصب سرور شما هستند. اگر تغییراتی نیاز است، شاید شما به کمک میزبان وب خود نیاز دارید. سرور شامل :
- سرور وب
- نگارش php، PHP SAPI
- بیشترین مقدار متغیرهای ورودی PH
- محدودیت زمانی php
- محدوده حافظه php
- حداکثر زمان ورودی
- حداکثر اندازه پرونده آپلو
- حداکثر اندازه نوشته php
- نگارش cURL
- SUHOSIN
در سلامت سایت وردپرس به کمک این بخش می توان بررسی کرد که آیا کتابخانه Imagick دردسترس است؟ و البته قوانین .htaccess. میشود.
پایگاه داده : اطلاعاتی در مورد دیتابیس سایت در این بخش ارائه می دهد که شامل توسعه، نگارش سرور، نگارش کاربر و البته کاربر پایگاهداده، میزبان پایگاهداده، نام پایگاهداده، پیشوند پایگاه است
ثابت های وردپرس:ثابت های وردپرس چگونه بارگذاری شدن بخشهای وردپرس شامل ABSPATH،WP_HOME،WP_SITEURL، و البته سایر بخش های را مورد ارزیابی قرار می دهد. با این بررسی می توانید به سرعت لود شدن در سایت پی برد .
دسترسی های پرونده های سیستمی : منظور از دسترسی های پرونده های سیستمی این است که آیا وردپرس قادر به نوشتن در پوشههایی است یا نه و البته پوشه اصلی وردپرس، پوشه wp-content، پوشه بارگذاریها، پوشه افزونهها، پوشه پوستهها نیز در این مرحله ارزیابی می شود.
نکات مهم در سلامت سایت وردپرس
سلامت سایت وردپرس مشکلات موجود را به دو بخش جداگانه :
مشکلات بحرانی : می تواند همه چیز باشد و معمولا به دلیل افزوده شدن افزونه های امنیتی و خراب بودن قالب های مختلف رخ می دهد .
بهسازی پیشنهادی : در بهسازی پیشنهادی ۱۶ بخش جداگانه مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهد . اگر از آزمون ارزیابی قبول باشند در قسمت پایین لیست قرار می دهد در غیر این صورت آن ها را در بخش بالایی لیست در اولویت قرار می دهد .
تقسیم می کند و در اولویت مشکلات بحرانی را قرار می دهد به طور کلی عیب یابی بهسازی پیشنهادی در سلامت سایت وردپرس اجباری نیست .
بخش های ارزیابی شده در بهسازی پیشنهادی
در بخش بهسازی پیشنهادی سلامت سایت وردپرس ، بخش های زیر مورد ارزیابی قرار می گیرد .
- نسخه های PHP
- ماژول مورد نیاز وردپرس
- پشتیبانی سایت از طریق HTTPS
- بررسی ورژن وردپرس
- بررسی بروز بودن افزونه های وردپرس
- بررسی بروز بودن پوسته های وردپرس
- بررسی بروز بودن سرور SQL
- پشتیبانی از UTF8MB4
- بررسی اینکه سایت میتواند به صورت امن با دیگر سرویسها ارتباط برقرار کند یا خیر
- بررسی اینکه رویدادهای زمانبندی شده در حال اجرا هستند یا خیر
- درخواستهای HTTP ممکن است به شکلی که انتظار میرفت کار میکنند یا خیر
- بررسی اینکه سایت شما برای خروج اطلاعات اشکالزدایی تنظیم است یا خیر
- بررسی اینکه ، REST API دردسترس است یا خیر
- با WordPress.org میتوان ارتباط داشت
- بروزرسانیهای همه ی پسزمینه در حال کار هستند
- امکان انجام درخواستهای requests
صفحه سفید وردپرس
جالب است بدانید در آخر نیز سلامت سایت وردپرس ، بعد از ارزیابی کامل امتیازی را از صفر تا صد به وردپرس می دهد . از بین رفتن فاجعه ی صفحه ی سفید به وجود آمده از اصلی ترین مشکلات در وردپرس بود که با استفاده از سلامت سایت وردپرس به آسانی می توان این مشکل را برطرف کرد .
در صفحه ی سفیدی که به دلیل وجود برخی مشکلات در وردپرس ایجاد می شد کاربر دیگر دسترسی به وردپرس را نداشت . اینک در نسخه جدید وردپرس در صورتی وجود خطا یک اطلاعیه مبنی بر مشکل فنی سایت به شما ارسال می شود و خوشبختانه با ورژن جدید ، یک گزینه برای دسترسی به پنل مدیریت وردپرس برای شما موجود است .
اینک که با مزایای سلامت سایت وردپرس آشنا شده اید می توانید به آسانی آن را راه اندازی کرده و استفاده کنید. در بخش راه اندازی نیز با صفحه ای پاپ آپ روبرو می شوید . بهتر است بدانید بازنشانی های یاد شده را جدی بگیرید .
ماژول gd چی هستش چجوری میتونم نصب کنم
سلام و عرض ادب
این ماژول برای مدیریت بخش رسانه ها یا همون تصاویر سایت به شما کمک میکنه و گاهی اگر روی هاست شما فعال نباشه اجازه نمیده که تصاویر شما به درستی لود بشه.
برای فعالسازی این ماژول نیاز به دسترسی ادمین هاست دارید و شما باید به پشتیبان هاستتون درخواست بدید که این ماژول رو براتون فعال کنه.
باتشکر