آموزش فعال سازی gzip در وردپرس

آموزش فعال سازی gzip در وردپرس

آموزش فعال سازی gzip در وردپرس و افزودن کد فعال سازی gzip در هاست می تواند شروعی برای افزایش سرعت سایت در وردپرس باشد. استفاده از gzip سبب می شود که حجم کلیه صفحات سایت شما کاهش یابد و بازدید بیشتری از سایت شود چرا که سرعت سایت افزایش می یابد و نتیجه‌ی مطلوبی خواهد داشت.

آموزش فعال سازی gzip در وردپرس

ما در این بخش از مطلب خود بر آنیم تا تمامی آنچه که مربوط به آموزش فعال سازی این قابلیت در وردپرس است در اختیارتان قرار دهیم. همان طور که می دانید یکی از بهترین روش های افزایش سرعت سایت های وردپرسی استفاده gzip با افزونه gzip وردپرسی می باشد که در بعضی مواقع هم فعال سازی کد htaccess اکتفا می کند. در واقع فعال سازی gzip در وردپرس و وارد کردن gzip در هاست از جمله راهکار هایی برای افزایش سرعت سایت در وردپرس است.

آموزش فعال سازی gzip در وردپرس

با استفاده از این روش حجم صفحات سایت ها حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد کاهش پیدا می کند که با افزایش سرعت سایت امتیاز بیشتری سمت موتورهای جستجو دریافت می شود. بازدید این سایت ها به دلیل صعود به صدر نتایج موتورهای جستجو بیشتر می شود و کاربران هم به دلیل اینکه صفحات سایت زودتر بارگذاری می‌شوند و زمان کمتری نیاز است به محض اینکه نام دامنه استفاده از gzip وردپرس فعال شده را در نتایج جستجو مشاهده کنند روی آن کلیک خواهند کرد.

اما فعال سازی gzip در وردپرس را هرکسی نمی داند و نیاز به یاد گرفتن دارد تا بتواند از آن استفاده کند. ما در اینجا به شما این آموزش را یاد خواهیم داد که در ابتدا بهتر است بدانید اصلاً خود gzip چیست و سپس و راهکار های مربوط به فعال سازی جی زیپ در وردپرس دقت کنید.

حتماً همه‌ی شما نام zip را شنیده اید و از آن به عنوان کاهش حجم فایل هایتان استفاده کرده اید. فعال سازی gzip در وردپرس هم همین نقش فرمت ها را دارد با این تفاوت که بر روی سایت ها طی یک الگوریتم مناسب، فشرده سازی انجام می دهد و سرعت سایت را افزایش می دهد. با افزایش سرعت در سایت ها، تعداد بازدید کننده گان سایت شما افزایش می یابد.

مزیت فعال سازی gzip در وردپرس

از مزایای آموزش فعال سازی gzip در وردپرس می توان به کاهش میزان استفاده از پهنای باند اشاره کرد که منجر به افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت می شود. از دیگر مزیت آموزش این افزونه این است که دیگر نیاز به ویرایش دستی htaccess برای افزودن کدهای gzip نمی باشد و به طور مستقیم می توان افزود.

نحوه و چگونگی آموزش فعال سازی gzip در وردپرس

قبل از هر چیزی و به هنگام آموزش فعال سازی این قابلیت در وردپرس بایستی آن را مورد آنالیز قرار دهیم و بفهمیم که تا چه حد بر بروی افزایش سرعت سایت ها تأثیر گذار است. پس به این صورت که شما سایت خود را که از gzip استفاده نشده است را در وب سایت checkgzipcompression.com کپی کنید و منتظر بمانید تا آن را آنالیز کند.

طبق آنچه گفته شد Gzip بر روی سرورهای هاست میزبان‌ فعال است و در عملی که انجام می دهید مشخص می شود که درصد کمتری از حجم صفحات در مجموع کم خواهد شد این در حالتی است که بر روی هاستی که gzip فعال نباشد درصد بسیار بالاتری از حجم صفحات را کم می شود. به طور کلی آموزش فعال سازی این قابلیت در وردپرس به چند طریق زیر انجام می شود:

  • افزونه gzip وردپرس
  • با کد نویسی

در ادامه در مورد هر کدام توضیحاتی خواهیم داد.

فعال سازی gzip در وردپرس

در آموزش فعال سازی gzip در وردپرس که در بالا بیان شد برای فعال سازی این برنامه به عملکرد افزونه gzip وردپرس نیاز دارید. به این صورت که از افزونه WordPress Gzip Compression استفاده شود که این افزونه بستگی به نوع سرور هاست انتخابی، از نوع gzip مناسب استفاده می شود و حجم صفحات انتخابی کاهش می یابد. همچنین برای کارکرد این افزونه بهتر است در گوگل نحوه آموزش آن را سرچ نمایید و مرحله به مرحله در وردپرس اقدام نمایید.

همچنین اگر شما از افزونه wp rocket استفاده می کنید،این قابلیت در افزونه راکت هم وجود دارد که بتوانید این قابلیت را برای وردپرس خودتان فعال کنید و دیگر نیازی به نصب افزونه اضافی نخواهید داشت.

آموزش فعال سازی gzip در وردپرس با کدنویسی

آموزش فعال سازی gzip در وردپرس با کدنویسی

از دیگر عملکرد های آموزش فعال سازی این قابلیت در وردپرس کد نویسی می باشد که یک مقدار عملکرد تخصصی تر می باشد. در مرحله‌ی اول بسته به کنترل پنل هاست سی‌پنل و دایرکت ادمین سایت انتخابی که استفاده می کنید، ابتدا باید وارد File Manager هاست سایت انتخابی شوید و وارد محیط فایل ها در هاست خواهید شد تا به مسیری که وردپرس را درسایت نصب نموده اید، وارد شود.

اگر این وردپرس بر روی دامنه ی انتخابی نصب شده باشد فقط کافی است public_html را انتخاب نمایید و کد htaccess انتخاب نمایید اما اگر نصب نشده بود و اقدام به نصب ساب‌ فولدر کردید لازم است که به مسیر مورد نظر وردپرس که پوشه در آن نصب شده است مراجعه فرمایید و فایل htaccess را پیدا کنید، این دو روش یک خروجی دارند.

پس نگران نباشید، فقط عملکرد ها متفاوت است زیرا فایل htaccess مخفی است و در اولین برخورد امکان دارد دیده نشود، برای دیده شدن آن کافی است به قسمت تنظیمات آن بروید و Show Hidden Files را انتخاب نمایید و save کنید تا برایتان قابل رویت شود.

در htaccess می توانید کدهای زیر را ادیت کنید تا تداخلی در سایر کد ها ایجاد نشود.

AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript

از روش های دیگر در htaccess می توانید کدهای زیر را به فایل htaccess موجود در روت هاست وردپرس اضافه نمایید تا برایتان فعال شود.

#Gzip
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript
</ifmodule>
#End Gzip

اگر موفق به انجام عملیات های بالا نشدید می توانید با استفاده از افزونه wp http compression استفاده کنید و بدون نیاز به ویرایش آن را فعال نمایید، این روش ممکن است بر روی برخی از سایت ها فعال نباشد اما اگر تنظیمات این افزونه ها را بررسی کنید و امکان استفاده از gzip وردپرس در این افزونه وجود داشت کافی است تیک مربوط به آن را فعال نمایید.

اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

ما از شنیدن دیدگاه های شما خوشحال خواهیم شد

      دیدگاه شما

      16000+

      کاربران فعال سایت

      730+

      محصولات فارسی سایت

      21000+

      تیکت های مشتریان

      7

      سال فعالیت حرفه ای

      لرن دی ال
      Logo