آموزش نصب و بروزرسانی قالب های وردپرس

آموزش نصب و بروزرسانی قالب های وردپرس

در این مقاله قصد داریم شما را با روش نصب و بروزرسانی استاندارد قالب های وردپرس آشنا کنیم.این آموزش بیشتر پیرامون قالب های وردپرس موجود در سایت لرن دی ال هست.ولی شما می توانید برای قالب هایی که از سایت های دیگر تهیه می کنیم هم از این آموزش استفاده کنید.

نصب قالب وردپرس

شما برای نصب قالب جدید روی سایت خودتان نیاز به یکسری بررسی ها دارید،البته با توجه به اینکه همه قالب های حرفه ای وردپرس طبق استانداردهای این سیستم مدیریت محتوا کدنویسی شده اند.اما بازهم بخشی از این بررسی که مهم هم هست استفاده از یک بستر مناسب برای میزبانی سایت وردپرسی خودتان است.

ما هیچ شرکت میزبانی وب را به شما معرفی نمی کنیم،ولی توصیه می کنیم از هاست های رایگان،ارزان قیمت و بی کیفیت برای میزبانی وردپرس استفاده نکنید،هرچند هستند سایت های زیادی که هاست های اشتراکی ساده را با اسم هاست وردپرسی به فروش می رسانند.

دریافت فایل قالب از سایت لرن دی ال

همانطور که در مقاله آموزش نصب و بروزرسانی افزونه های وردپرس توضیح دادیم.فایلی که از سایت ما دریافت می کنید را ابتدا باید روی سیستم خودتون از حالت فشرده خارج کنید که در اینصورت یک پوشه برای شما ایجاد خواهد شد.این پوشه درون خودش شامل چند پوشه دیگر است که در ادامه پیرامون این پوشه ها به شما توضیح می دهیم.

نصب قالب وردپرس
  1. پوشه File : معمولا برخی از قالب های وردپرس دارای یکسری فایل که حالا میتونه شامل فایل مستندات،دموهای درون ریزی،تغییرات و دیگر فایل ها باشه که ما هر فایلی که کنار قالب تهیه کنیم به صورت کامل به شما عرضه می کنیم.
  2. پوشه Link : در این پوشه یکسری لینک کاربردی از سایت ما هست که یکی از لینک ها هم مربوط به همین مقاله آموزشی است که می توانید با وارد شدن به هریک از این لینک از محتوا آن استفاده کنید.
  3. پوشه Plugin : معمولا برای هر قالب نیاز است که شما افزونه یا افزونه هایی رو نصب کنید،که ما افزونه های لازم برای هر قالب رو بومی سازی می کنیم و در اختیار شما قرار می دهیم.افزونه های دیگری که گاها شامل افزونه های صفحه ساز میشه که لینک اون در همین پوشه است که روی اون کلیک کنید شما رو به سایت ما هدایت میکنه و میتونید به راحتی اون افزونه رو هم دریافت و نصب کنید.
  4. پوشه Theme : در این پوشه هم فایل اصلی قالب قرار دارد که برای برخی از قالب ها علاوه بر فایلی اصلی قالب یک فایل دیگر با نام Child هم هست،که این قالب فرزند به حساب میاد و عملا شما نیازی به نصب این قالب ندارید،مگر اینکه به کدنویسی وردپرس آشنا باشید و بخواهید قالب رو به اختیار خودتون شخصی سازی کنید که در اینصورت حتما با این فایل آشنایی دارید و میتونید از اون استفاده کنید.

آموزش نصب و بروزرسانی افزونه های وردپرس

آموزش نصب افزونه های وردپرس : ما قصد داریم در این مقاله آموزشی شما را با روش نصب افزونه های وردپرس که از سایت لرن دی ...

نصب قالب وردپرس به روش دستی

در این نوع روش نصب شما باید قالب رو از طریق هاست میزبانی خودتون به روش دستی نصب کنید.تقریبا این روش بهترین روشی هست که ما به شما کمک می کنیم تا بتونید قالب های خودتون رو به راحتی نصب کنید.

قالب وردپرس

در اول مقاله شما به صورت کامل با فایل هایی که از سایت لرن دی ال دریافت می کنید آشنا شده اید و میدونید که فایل اصلی قالب درون پوشه Theme قرار دارد که شما باید وارد هاست میزبانی خودتون بشید و در بخش قالب های وردپرس یعنی در این مسیر Public_html/wp-content/themes بارگذاری کنید.

پس از اینکه فایل قالب رو روی هاست خودتون بارگذاری کردید میتونید اون رو از حالت فشرده خارج کنید،همه فایل افزونه و قالب هایی که ما در اختیار شما قرار میدیم رو با فرمت استاندارد ZIP فشرده سازی کردیم که همه هاست های میزبانی سی پنل و دایرکت ادمین از این فرمت پشتیبانی می کنند.

پس از اینکه شما قالب مورد نظرتون رو در پوشه Themes بارگذاری کردید کافی آن را از حالت فشرده خارج کنید.اگر از هاست سی پنل استفاده می کنید روی فایل قالب راست کلیک کنید و روی گزینه Extract کلیک کنید.اگر از هاست دایرکت ادمین استفاده می کنید که کافی روی گزینه Extract کلیک کنید.در ادامه مشاهده کنید.

نصب قالب وردپرس از طریق هاست

فعال سازی قالب وردپرس

پس از اینکه طبق روش بالا شما قالب سایت خودتون رو نصب کرده باشید،الان میتونید با مراجعه به بخش نمایش > پوسته ها در بخش مدیریت وردپرس خودتون به راحتی قالب مورد نظر رو فعال کنید.

فعال کردن قالب وردپرس

نکته مهم : هریک از قالب های حرفه ای وردپرس دارای یک یا چند افزونه هستند که باید در کنار قالب شما نصب کنید،ما در سایت لرن دی ال معمولا در کنار قالب هایی که عرضه می کنیم هرکدوم افزونه هسته هم داشته باشند به صورت کامل بومی سازی می کنیم و اون افزونه در کنار قالب عرضه می کنیم که شما برای اینکه بتونید به راحتی از همه امکانات هریک از این قالب های وردپرس استفاده کنید باید افزونه های مورد نظر هرکدوم رو هم نصب کنید.

آموزش بروزرسانی قالب های وردپرس

برای بروزرسانی قالب های وردپرس هم مانند نصب اونها روش های مختلفی هست که ما باز هم از همین روش دستی استفاده می کنیم،چون که این روش نتیجه خودش رو پس داده و روش مطمئنی هست که به شما هم توصیه می کنیم برای بروزرسانی های قالب یا پوسته های وردپرس خودتون از این روش استفاده کنید.

نکته مهم : برای بروزرسانی شما اول باید همیشه از سایت خودتون و مخصوصا از پایگاه داده یا همون دیتابیس فایل پشتیبان رو تهیه کنید که اینکار رو به راحتی اگر از هاست سی پنل استفاده می کنید میتونید طبق آموزش بک آپ گیری در هاست سی پنل عمل کنید و اگر هاست دایرکت ادمین استفاده می کنید که باید طبق آموزش بک آپ گیری در هاست دایرکت ادمین عمل کنید.

در روش بروزرسانی دستی تا حد زیادی یعنی تا نصفه راه رو شبیه به نصب پوسته های وردپرس است که در این مقاله به اون پرداختیم،شما کافی که فایل قالب مورد نظر خودتون رو در پوشه Themes درون هاست بارگذاری کنید و اون رو از حالت فشرده خارج کنید که در اینصورت فایل های جدید به صورت خودکار جایگزین فایل های قبلی قالب میشه و قالب شما به همین راحتی بروزرسانی میشه.دقت کنید،که باید پس از هر بروزرسانی قالب یا افزونه ها در سایت به صورت کامل باید کش سایت ( درصورت داشتن افزونه های کش یا کش  CDN ) خالی کنید.

اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

ما از شنیدن دیدگاه های شما خوشحال خواهیم شد

      دیدگاه شما

      16000+

      کاربران فعال سایت

      730+

      محصولات فارسی سایت

      21000+

      تیکت های مشتریان

      7

      سال فعالیت حرفه ای

      لرن دی ال
      Logo