بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل

بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل

گوگل به تازگی بروز رسانی و در هسته الگوریتم خود ( بررسی مجموعه الگویتم های گوگل ) انجام داده است ما که خبری از جزئیات این بروزرسانی از طرف این شرکت طبق معمول گذشته تعلام نشده و باید منتظر تغییرات این بروزرسانی باشیم. این خبر در یکی از شبکه های اجتماعی مدیران ارشد گوگل منتشر شده است.

لازم به ذکر است این بروزرسانی نگرانی هایی هم برای وبمستران و متخصصان سند به همراه داشته، که درخواست هایی از گوگل شده مبنی برگزارش عملکرد این بروزرسانیکه بعید است گوگل به این درخواست پاسخ بدهد.

بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل چیست؟

گوگل برای بررسی وب سایت از ۲۰۰ فاکتور استفاده می کند و تا به الان این ۲۰۰ فاکتور به صورت رسمی از طرف گوگل اعلام نشده، بلکه طبق بررسی رفتار الگوریتم های گوگل توسط متحصصین سئو به این فاکتورها رسیده اند. در سال گوگل چندین بار الگوریتم های خود را بروز رسانی می کند.مرغ مگس خوار،پاندا، پنگوئن،رنگ برین از مهم ترین این الگوریتم ها هستند که در سال همیشه دست خوش تغییرات ازطرف گوگل می شوند.

ولی در اصل این بروز رسانی در هسته الگوریتم گوگل صورت گرفته و می توانید این فاکتورها را در گیر کند نگرانی که از این بابت داریم و درخواست هایی از گوگل شده مبنی بر جزئیات این بروز رسانی است که هنوز خبری از آن نیست و شاید همانند بروز رسانی های قبلی گوگل از اعلام آن صرف نظر کند.

بررسی رفتار کاربران موضوعی است که چند وقتی است گوگل کلیک زده است، این بررسی توسط الگوریتم های گوگل صورت می گیرد و هر کدام با بررسی های بدست آمده شاهد بروز رسانی هایی بوده اند. به عنوان نمونه می توان به تغییرات در مقالات توضیحات اشاره کرد که چند ماه پیش مقدار آن از ۱۲۰ کارکتر به ۳۰۰ کارکتر افزایش پیدا کرد که گوگل با بررسی رفتار کاربران به این نتیجه رسید که این مقدار می تواند آزار دهنده باشد و گوگل تصمیم به بازگردانی این مقدار به همان ۱۲۱ کارکتر شد. هر چندگاهی گوگل خیلی به رفتار کاربران و یا بهتر بگیم به تصمیم وبمستران اهمیت نمی دهد و سعی در انحصار طلبی دارد که بررسی ابعاد انحصار طلبی گوگل در بازاریابی محتوا را در ۸ مورد بررسی قرار دادیم.

اما در این میان با توجه به تجربیات ما در زمینه سئو. محتوا هم چنان زیر ذره بین گوگل است، شما باید به سمت تولید محتوای مفهومی حرکت کنید. به جای استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی و بالابردن چگالی کلمات کلیدی از کلمات مترادف استفاده کنید. نکته این که در نسخه جدید افزوده yoast SEO برای وردپرس در آن رعایت شده و شما می توانید کلمات کلیدی مترادف با کلید واژه قانونی خود را وارد کنید.

محتوا پادشاه است

محتوا پادشاه است، موضوعی که گوگل خیلی به آن اهمیت می-دهد. تا قبل از الگوریتم پاندا تولید محتوا در وب سایت ها به صورت کیلویی انجام می شد و تمام وبمستران هدفشان بالا آمدن و بر سایت در گوگل بود استفاده از محتوای تکراری، مزرعه لینک های داخلی و لکن موارد آزاد دهنده دیگر کاربران از آن آزرده بودند با ورود الگوریتم پاندا تولید محتوا کمی نظم گرفت و الان شما به هیچ عنوان نمی توانید از محتوای کپی استفاده کنید تا اینکه در سال ۲۰۱۸ موضوعی با عنوان مفهومی مطرح شد. محتوای مفهومی دیگر یک تولید محتوای ی ساده نیست یعنی اینکه شما در محتوایی که تولید می کنید باید یک مفهوم را به کاربر خود منتقل کنید.

یکی دیگر از نکات مهم که باید به آن توجه کنید سرعت وب سایت است که مورد توجه الگوریتم های گوگل است و از طرفی هم کاربران خیلی طالب وب سایت هایی با سرعت پایین نیستند شما می توانید با استفاده از ابزار GTmetrix میزان سرعت و مشکلات پیش روی سرعت وب سایت خودتان را بررسی کنید.

معرفی و کاربرد ابزار GTMetrix برای سنجش سرعت سایت

یکی از مهمترین معیار های سنجش وب سایت ها سرعت سایت در هنگام بارگذاری است. برخی سایت ها تفاوت یک ثانیه در سرعت سایت می ...

شاید برایمان این موضوعات گنگ باشد که در بروزرسانی هستند الگوریتم گوگل و انحصار طلبی این غول فناوری طرح این موضوعات دور از ذهن است. اما ما مجبوریم با بررسی ابعاد مختلف SEO 2018 رفتار الگوریتم و بروز رسانی جدید الگوریتم گوگل را بسنجیم.البته ذکر این روش هاراه نجات شما از این بروز رسانی است.

این پایان انحصار طلفبی گوگل نیست و شما باید برای روزهای سخت برای تولید محتوا با توجه به استانداردهای الگوریتم های گوگل آماده باشید. چرا که اگر جز ۳ نتیجه اول گوگل در کلمه کلیدی شاخص خود نباشید از رقابت کلیک حذف می شوید.

نکته ی دیگری که جای اشاره دارد بهینه سازی سایت برای موبایل یا همان واکنش گرایی سایت شما است. طراحی اپلیکیشن موبایل با طرح واکنش گرایی فرقی می کنید در میان این دو واکنش گرایی یا نمایش سایت شما به صورت استاندارد و صفحات نمایش مختلف اهمیت بیشتری از اپلیکیشن دارد. هر چند داشتن یک نرم افزار اندروید به رشد کاربران و دسترسی بهتر آن ها کمک می کند. اما باید رعایت استانداردهای کدنویس صفحات سایت خود را برای دستگاه های موبایل بهینه کنید.

انحصارطلبی گوگل در بحث سیستم عامل موبایل برای شرکت های سازنده ی گوشی های همراه استفاده اجباری مرورگر گوگل به عنوان مرورگر پیش فرض سیستم عامل اندروید هر چند قدرت گوگل را دو چندان کرده اما اگر بتوانید با یک سایت واکنش گرا به میدان بیایید حتما پیروز خواهید شد.

در ماه Aug میلادی هم گوگل یک بروز رسانی را انجام داد که این بروز رسانی در نسخه جدید سرچ کنسول گوگل قابل مشاهده است در توضیحات این بروز رسانی آمده که گوگل قصد دارد تمام لینک های وب سایت شما را ایندکس کند و در نتایج SERP نمایش دهد این تصمیم شامل اینک هایی که توسط فایل robots.txt مسدود شده اند هم می شود و عملا گوگل حق چنین کاری ندارد.

چرا که طبق قانون نانوشته میان موتورهای جستجو و مدیران سایت ها وبمستران حق دارند برای ایندکس صفحات خود در نتایج موتورهای جستجو تصمیم بگیرند و هر کدام را که می خو.اهند مسدود کنند. اما ظاهراً گوگل قصد زیر پا گذاشتن این قانون را دارد.

برخی از لینک ها به دلیل مباحث امنیتی و جلوگیری از نمایش توسط گوگل دورک ها از نتایج حذف می شوند و برخی به دلیل ضعیف بودن محتوا و غیر ضرور ی بودن صفحه است. اما این موضوع برای Cmsهای آماده مانند وردپرس کمی فراتر می رود و عملا لیتنک های بخش بک اند back end سایت هم ایندکس می شود.

درورد پدس چون یک سیستم مدیریت محتوای آماده است یک ریتم خاص لینک سازی وجود دارد که وابسته به زبان PHP است و با هر تغییر یا ورود مدیر به سایت COOKIE ها تغییر می کنند و این یعنی هر لحظه یک لینک جدید که ایندکس این لینک ها در موتورهای جستجو کار خوشایندی نیست.

حال باید دید که انحصار طلبی و سو استفاده گوگل از قدرت موتور جستجوی خود تا کجا ادامه دارد ولی این مقاله با توجه به تغییرات در بروز رسانی هسته الگوریتم گوگل ممکن است بروز رسانی شود.

اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

ما از شنیدن دیدگاه های شما خوشحال خواهیم شد

      دیدگاه شما

      16000+

      کاربران فعال سایت

      750+

      محصولات فارسی سایت

      21000+

      تیکت های مشتریان

      7

      سال فعالیت حرفه ای

      لرن دی ال
      Logo