آموزش نصب بسته نصبی آسان وردپرس

8

به دلایلی مختلفی ممکن است برای هر یک از ما پیش بیاید که بخواهیم با استفاده از نصب بسته نصبی آسان وردپرس که توسط افزونه Duplicator ساخته شده است، وب سایت خودمان را به مکانی دیگر انتقال دهیم، در حالی که تمامی اطلاعات گذشته در وب سایت بدون تغییر حفظ شود، در حالت عادی ما به تنهایی توانایی انجام این کار را نداریم و باید با ارسال تیکت به پشتیبانی میزبان خود، درخواست انجام این کار را ثبت کنید.

معرفی افزونه Duplicator

اما افزونه Duplicator این امکان را برای ما فراهم کرده است تا بدون نیاز به فرستادن تیکت به پشتیبانی هاست، از سایت خودمان یک بکاپ کامل بگیریم و سایت را به هر مکان دیگری که نیاز داریم انتقال دهیم.

ممکن است ما به هر دلیلی نیاز به تغییر میزبانی هاست خود داشته باشیم، اما گرفتن بک آپ کامل و بدون کم و کاستی از وب سایت برای جابه جایی، کار بسیار دشواری است و به صورت دستی هیچ شخصی توانایی انجام این کار را بدون دسترسی به هاست ندارد، اما افزونه وردپرس Duplicator این قابلیت را برای ما فراهم کرده است تا با ساخت فایل نصب بسته نصبی وردپرس، آن را به راحتی به هر هاستی که مایل هستیم انتقال دهیم.

در مواردی نیز ممکن است شما وب سایت خود را بر روی لوکال هاست طراحی کرده باشید و هم اکنون می خواهید بدون کم و کسری آن را دانلود کنید و به هاست واقعی خودتان انتقال دهید، اما در حالت عادی شما توانایی این کار را ندارید و قطعا با مشکلات فراوانی مواجه خواهید شد.

اما افزونه وردپرس داپلیکیتور این قابلیت را برای شما فراهم کرده است تا بدون کم و کسری از وب سایت خود، بکاپ بگیرید و آن را به هاست مورد نظر خودتان به سادگی انتقال دهید.

در ادامه ما اقدام به نصب بسته نصبی وردپرس ساخته شده با استفاده از افزونه Duplicator خواهیم پرداخت و به شما یاد خواهیم داد چگونه بسته نصبی که با این افزونه ساخته اید را نصب و راه اندازی کنید. اما نکته ای که حائز اهمیت است، این است که تمامی مراحل زیر در لوکال هاست و هاست واقعی یکسان است و تنها مرحله ساخت دیتابیس است که متفاوت است.

قبل از نصب دقت کنید که حتما نسخه PHP هاست شما روی ۷.۴ باشه.برای تغییر نسخه PHP میتوانید از راهنما تغییر نسخه PHP در هاست های سی پنل و دایرکت ادمین سایت ما استفاده کنید.

نکته مهم : چنانچه شما یکبار برای نصب بسته نصبی روی هاست خودتان اقدام کرده باشید،خود هاست میزبانی به صورت خودکار فایلی با نام htaccess روی هاست شما ایجاد می کند.که اگر بخواید دوباره بسته نصبی را نصب کنید.شما با خطا ۴۰۴ مواجعه خواهید شد.دقت کنید پس از نصب دوباره بسته نصبی باید این فایل htaccess را حذف کنید.ممکن است نمایش فایل های مخفی هاست شما (فقط در هاست های سی پنل) غیرفعال باشد،که باید از بالا در سمت راست روی گزینه Settings کلیک کنید و تیکت گزینه Show Hidden Files (dotfiles) را بزنید.

آموزش مرحله به مرحله نصب بسته نصبی وردپرس

برای نصب پکیج ساخته شده با استفاده از افزونه Duplicator در ابتدا نیاز به فایل های ساخته شده توسط این افزونه وردپرس داریم. در هنگام ساخت بسته نصبی توسط این افزونه دو فایل در اختیار شما قرار خواهد داد، فایل اول با فرمت زیپ که تمامی اطلاعات سایت است و فایل دوم فایل installer (یا با نام مشخص دیگری که در سایت لرن دی ال استفاده می شود) و یا به بیان دیگر فایل نصب کنند بسته است.

sitename.com/installer.php

همانطور که در تصویر زیر نمایان است، یک فایل با فرمت zip. یا daf و فایل دیگر با فرمت PHP است (لازم به ذکر است نام فایل های در تصویر ممکن است با نام فایل شما متفاوت باشد اما نگران نباشید و این طبیعی است.)

نام فایل PHP همراه با پسوند php را کپی کرده و در ادامه نام دامنه خودتان فراخوانی کنید به صورت زیر :

sitename.com/20221208_d8afd8a7d985d9bed8b2d8b4daa9db8_1a8c94b7bab75b694445_20221208160950_installer.php
بسته های نصبی آسان وردپرس در سایت لرن دی ال

هم اکنون فایل را به دایرکتوری اصلی هاست و یا لوکال هاست خود انتقال دهید! (اگر از هاست سی پنل استفاده می کنید دایرکتوری اصلی هاست شما Public_html است. وارد آن شوید و تمامی فایل های داخل آن را پاک کنید و سپس فایل های افزونه را در آن جای گذاری و آپلود کنید.)

اما اگر از لوکال است استفاده می کنید، با توجه به نرم افزار شبیه ساز سرورتان یکی از دو مرحله زیر را انجام دهید:

  • Wamp : اگر از ومپ استفاده می کنید، دایرکتوری اصلی شما مانند تصویر زیر است. وارد آن شوید و یک پوشه با اسم دلخواه برای دایرکتوری هاست سایتتان بسازید و دو فایل نصب بسته نصبی وردپرس با افزونه داپلیکیتور را در آن قرار دهید.(ما در اینجا اسم htp را به عنوان اسم پوشه انتخاب کردیم، اما شما می توانید هر اسمی را انتخاب کنید.)
  • Xampp : اگر از زمپ استفاده می کنید، دایرکتوری اصلی شما برابر است با مکانی که در آن زمپ نصب شده است و سپس پوشه xampp. بعد از اینکه وارد پوشه زمپ شدید به دنبال پوشه ای با عنوان htdocs بگردید و وارد آن شوید و یک پوشه با اسم دلخواه برای دایرکتوری هاست سایتتان بسازید و دو فایل نصب بسته نصبی وردپرس با افزونه Duplicator را در آن قرار دهید.

ساخت دیتابیس برای وردپرس

این مرحله را با توجه به لوکان هاست و یا هاست واقعی بودن خود ادامه دهید.(بقیه مراحل یکسان است و تنها در مرحله ساخت دیتابیس مقداری تفاوت وجود دارد).

ساخت دیتابیس در لوکال هاست

هم اکنون نوبت به ساخت database برای نصب فایل نصبی ایجاد شده با افزونه Duplicator میرسد، برای ساخت دیتابیس در لوکال هاست آدرس زیر را در مرورگر خود جست و جو کنید:

http://localhost/phpmyadmin

نکته : اگر از شما برای ورود به phpmyadmin درخواست نام کاربری و رمز شد، نام کاربری را root وارد کنید و رمز عبور را خالی بگذارید و اوکی را بزنید تا وارد شوید.( اگر از نرم افزار Wamp استفاده می کنید،نام کاربری و رمز عبور هر دو root هستند.)

صفحه ورود به بخش phpmyadmin در لوکال هاست

هم اکنون با توجه به اعداد مشخص شده در تصویر زیر مراحل زیر را انجام دهید :

  1. در این قسمت نام دلخواهی را برای دیتابیس خود انتخاب کنید.
  2. در این قسمت به دنبال گزینه ای با عنوان utf8_persian_ci بگردید و انتخابش کنید.
  3. هم اکنون بر روی creat کلیک کنید تا دیتابیس شما ساخته شود.
ساخت دیتابیس در لوکال هاست برای وردپرس

ساخت دیتابیس بر روی هاست cpanel

اگر شما از هاست واقعی و با کنترل پنل سی پنل استفاده می کنید مراحل زیر را طی کنید و دیتابیس خودتان را بسازید و سپس به ادامه مراحل بپردازید.

بعد از اینکه وارد کنترل پنل cpanel شدید، به دنبال قسمتی با عنوان Database بگردید و سپس از بین المان های این قسمت بر روی گزینه Mysql Database wizard کلیک کنید.

آموزش ساخت دیتابیس در هاست سی پنل - نام دیتابیس

حال در قسمت مشخص شده، نامی دلخواه برای دیتابیس خود انتخاب کنید.

هم اکنون در این قسمت نام کاربری و رمز عبوری دلخواه برای دیتابیس خود انتخاب کنید و سپس بر روی create user کلیک کنید.

آموزش ساخت دیتابیس در هاست سی پنل - نام کاربری و پسورد دیتابیس

نصب بسته نصبی وردپرس با افزونه Duplicator

هم اکنون که دیتابیس خود را ایجاد کرده اید، وقت آن رسیده است که به سراغ نصب بسته نصبی خود برویم، برای ورود به صفحه نصب این بسته نصبی آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید:(لازم به ذکر است در قسمتی که اسم mysite نوشته شده است باید نامی را وارد کنید که در لوکال هاست بر روی پوشه خود گذاشته اید).

http://localhost/mysite/installer.php

در هاست های معمولی نیز، باید آدرس دامنه خود را وارد کنید تا با صفحه زیر مواجه شوید:

اگر فایل نصب بسته نصبی وردپرس شما دارای رمز باشد با مرحله بالا روبرو خواهید شد، در غیر این صورت به مرحله بعدی بروید و از این مرحله صرف نظر کنید.

نکته : رمز عبور (پسورد) خواسته شده در این مرحله در کنار فایل های بسته نصبی که از سایت لرن دی ال دانلود می کنید در یک فایل TXT موجود است.

در این مرحله رمز فایل نصب آسان وردپرسی که با افزونه داپلیکیتور ساخته شده است را وارد کنید و بر روی submit کلیک کنید.

نصب بسته نصبی آسان وردپرس

هم اکنون در مرحله بعدی مانند تصویر زیر اطلاعات را کامل کنید. اما در قسمت Database نام دیتابیسی که در مرحله قبل ساخته ایم را وارد کنید.

آموزش نصب بسته نصبی آسان وردپرس - وارد کردن اطلاعات دیتابیس

بعد از انجام مراحل بالا، هم اکنون بر روی گزینه validate کلیک کنید.

هم اکنون با صفحه زیر مواجه خواهید شد و با تایید دکمه چک، در انتها این فرم، دکمه next در انتها صفحه روشن خواهد شد می توانید به مرحله بعدی بروید.

نصب بسته نصبی وردپرس - بخش تایید اطلاعات

سپس یک پنجره به صورت پاپ آپ برای شما باز می شود که تایید کنید اطلاعات دیتایس شما در حال اجرا روی بسته نصبی است،که شما باید روی گزینه OK کلیک کنید.

شروع بسته نصبی آسان وردپرس روی لوکال هاست

اگر کار را به تربیت و درست انجام داده باشید، قاعدتا باید با صفحه زیر مواجه شوید. در این صفحه باید منتظر بمانید استخراج فایل ها به اتمام برسد.

حال اگر همه چیز خوب پیش رفته باشد، با صفحه ای مانند صفحه زیر مواجه خواهید شد که نشان دهنده موفقیت آمیز بودن نصب قالب نصبی آماده با استفاده از افزونه Duplicator است.

برای ورود به سایت خود بر روی Admin Login کلیک کنید تا به صفحه ورود وردپرس برده شوید و بتوانید از وردپرس خود نهایت لذت را ببرید.

پایان نصب بسته نصبی آسان وردپرس

در آخر شما با صفحه ورود وردپرس به شکل زیر روبرو خواهید شد،که نام کاربری و رمز عبور دسترسی هم در کنار فایل های بسته نصبی که از سایت ما دریافت کردید در یک فایل TXT موجود است.

صفحه ورود در نسخه جدید وردپرس

نحوه تغییر آدرس ایمیل مدیریت در وردپرس

آیا می خواهید بدانید چگونه ایمیل ادمین را به ساده ترین شکل ممکن تغییر دهید؟ آدرس ایمیل مدیریت یکی از مهم ترین مواردی ...
اسماعیل فدائی
اسماعیل فدائی

اسماعیل یک مدرس و نویسنده خلاق است،همچنین مدیر و توسعه دهنده لرن دی ال

ما از شنیدن دیدگاه های شما خوشحال خواهیم شد

      دیدگاه شما

      ۱۲۰۰۰+

      کاربران فعال سایت

      ۶۷۰+

      محصولات فارسی سایت

      ۱۵۰۰۰+

      تیکت های مشتریان

      ۶

      سال فعالیت حرفه ای

      لرن دی ال
      Logo